Alföld Szíve Turisztikai kedvezménykártya

Tisztelt Kártyatulajdonos!

Köszöntjük Önt Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az "Alföld szívében", ahol az általunk kibocsájtott turisztikai kedvezménykártyával különböző szolgáltatásokat kedvezményesen vehet igénybe! A megye turisztikai kínálatát a természeti értékek, a termál-és gyógyfürdők, a kulturális rendezvények mellett a falusi vendégszeretet, az aktív turizmus, a sajátos gasztronómia, illetve a történelmi múlt és a régi mesterségek emlékei is színesítik.

Az "Alföld szíve" turisztikai kedvezménykártya elfogadóhelyei megyei szálláshelyek, éttermek, múzeumok, fürdők. A partnerek listáját, elérhetőségeit, a kedvezmények formáját és mértékét a következő oldalakon találja. A kedvezménykártya 2018-ig használható fel és mindig az adott évben meghirdetésre kerülő partnerek akcióira érvényes! A kártya nem névre szóló, a kedvezményes szolgáltatásokat a kártya felmutatásával bárki  igénybe tudja venni. A "+" jellel ellátott szolgáltatók a százalékos kedvezményen felül, valamilyen plusz kedvezményt is nyújtanak Önnek. A szolgáltatás igénybevétele előtt, kérjük minden esetben jelezze, hogy "Alföld szíve" kártyával rendelkezik!

Ismerje meg Jász-Nagykun-Szolnok megyét, az Alföld szívében!

"ALFÖLD SZÍVE" turisztikai kedvezménykártya akció

Tájékoztató

 - Az "ALFÖLD SZÍVE" turisztikai kedvezménykártya akció célja: Jász-Nagykun-Szolnok megyében tartózkodó vendégek részére biztosítson különböző kedvezményes lehetőségeket itt-tartózkodásuk során.

- Az "ALFÖLD SZÍVE" turisztikai kedvezménykártya akció elfogadóhelyei: olyan vendéglátóhelyek, múzeumok, kiállítóhelyek, strandok, szórakoztató létesítmények, kölcsönzők, üzletek stb., akik vendégeik, látogatóik számára százalékban (vagy más alkalmas módon) kifejezett kedvezményt adnak.
- "ALFÖLD SZÍVE" turisztikai kedvezménykártya: Bankkártya formátumú plasztik anyagú lapocska, amely tartalmazza a megyei logót, a kártyával kapcsolatos legalapvetőbb tudnivalókat, a kártya sorszámát ( A 2013. júliusától forgalomba helyezett 2000 db kártyán nem szerepel sorszám!!) és az érvényességének határidejét. A kártya tehát nem fizetőeszköz, hanem olyan sajátos reklámhordozó "eszköz", amely azt igazolja, hogy birtokosa a kártya felmutatásával jogosult a szerződött elfogadóhelyek által felajánlott, előre meghirdetett kedvezmény(ek) igénybevételére.
- Kibocsátott kártya mennyisége: 2008-ban összesen 2000 darab kártya került forgalomba. A következő években varhatóan minimum 2.000 kártya/év kerül folyamatosan kiosztásra.
- A kártya átruházható, kölcsönadható: A kártya sorszámozott, de nem névre szóló. A kedvezményeket mindig az a személy veheti igénybe, aki a kártyát az elfogadóhelyen felmutatja: ennek megfelelően a kártya felhasználásakor személyazonosításra nincsen szükség. Ez a megoldás azt a célt szolgálja, hogy minél többen vegyék ténylegesen is igénybe a felkínált kedvezményeket, a kártya minél többször "hasznosuljon".
- A kártya érvényessége: A már korábban kiosztott kedvezménykártyák megújítására nincsen szükség: ugyanazzal a kártyával minden évben, várhatóan kissé változó tartalmú kedvezmények vehetők majd igénybe, az elfogadóhelyek aktuális ajánlataitól függően. A kártyák végső felhasználási határideje: 2018. december 31.
-A"ALFÖLD SZÍVE" kártyához való hozzájutás: A kártya 2013-tól személyesen a szolnoki TOURINFORM irodában igényelhető  (Szolnok, Kossuth tér 9.), illetve e-mailben az info@jnszm.hu címre küldött kérelem alapján a kedvezménykártya díjmentesen postázásra kerül az igénylő által megadott postacímre. Mivel a kártya átruházható, egy lakcímre egy kártya kerül kipostázásra.
 
2013. évben az elfogadóhelyek március 31-ig jelezhetik csatlakozási szándékukat. Az elfogadóhelyek listája ezért 2013. április 10-ig folyamatosan frissül. Ha bizonytalan a kártya elfogadásában egy adott szolgáltatónál, kérjük jelezze az info@jnszm.hu e-mail címen.

Alföld Szíve Turisztikai kedvezménykártya elfogadóhelyek

   

A lista töltődik

Naptár

Elérhetőségünk

Tiszainform Idegenforgalmi Szolgálat

H-5000 Szolnok, Ságvári krt. 4.
Tel.: +36-56/424-803
Fax: +36-56/341-441
E-mail: tiszainf@t-online.hu

Időjárás